Matkustaa

5 häämatkaa, jotka aloittavat uuden avioliiton räjähdyksellä

0

Olet luultavasti ollut kiireinen häiden suunnittelussa viime vuonna, joten kuherruskuukausi saattoi jäädä jälkikäteen. Sen sijaan, että odottaisit saapumistasi ja päätät mitä tehdä, katsomme muutamia hauskoja aktiviteetteja, jotka tuovat sinulle paljon iloa ja aloittavat uuden avioliiton.

Lähde seikkailuun

Vain koska olet naimisissa, sinun ei tarvitse maata uima -altaan ympärillä koko päivän juomalla cocktaileja ja lisäämällä rusketustasi. Kuinka monta seikkailunhaluista teet yleensä, kun olet takaisin kotona? Oletan, että vastaus on nolla, mikä tarkoittaa, että jos teet jotain jännittävää häämatkallasi, se on vieläkin mieleenpainuvampi. Riippuen siitä, minne menet, olen varma, että löydät paljon asioita, jotka vievät sinut mukavuusalueeltasi elefanttivaelluksesta hyppäämiseen lentokoneesta.

Varaa hieronta pariskunnille

Menet häämatkallesi rentoutumaan, eikä mikään ole verrattavissa hierontaan, mutta se on vielä parempi, jos sinulla on yksi samaan aikaan. Sanoisin, että hieroisitte toisianne, mutta jos ette ole kokeneita, se ei ehkä ole yhtä miellyttävää kuin hankkia se ammattilaiselta. Heillä saattaa olla luokka, jossa asut ja jos opit hieromaan toisiasi tehokkaasti, voit käyttää sitä koko loppuelämäsi yhdessä.

Vietä yö huoneessa

Sinun ei tarvitse pukeutua käydäksesi hienoissa ravintoloissa joka ilta häämatkalla. Eräänä iltana olisi hienoa tilata herkullisia ruokia ja voit viettää illan viileässä sängyssä pitkän rannalla otetun auringonoton jälkeen. Toivottavasti pysyt kuherruskuukauden sviitissä, jossa on poreallas huoneessa, ja sinulla on vieläkin hauskempaa, mutta varmista, että varaat samppanjaa, koska haluat sen kestävän yön yli.

Ota vastaan ​​paikalliset

Luulen, että liian monet ihmiset lentävät hienoon lomakeskukseen ja pysyvät sisällä koko poissaolonsa ajan. Tiedän, että massiivisissa lomakohteissa on kaikki mitä voit toivoa, mutta se ei tarkoita sitä, ettet voi irtautua hetkeksi vieraillaksesi paikallisten luona. Mitä järkeä on matkustaa toiseen maahan, jos sinulla ei ole mahdollisuutta puhua siellä asuvien todellisten ihmisten kanssa? Kerro heille, että kyseessä on häämatkasi, ja he todennäköisesti kutsuvat sinut illalliselle ja järjestävät sinulle pienen juhlan.

Mene viinimatkalle

Kun olet naimisissa, epäilemättä istut alas rentouttavalle viinipullolle nauttiessasi mukavista aterioista, joten saattaa olla hyvä idea lisätä pari viinimatkaa häämatkareittiisi. Sinulla on hieno päivä ulkona nauttien paljon erilaisia ​​viinejä, ja sinulla on paljon parempi valikoima, kun pääset kotiin. Älä vain juo liikaa päivällä tai et ehkä tee sitä myöhemmin yöllä.

4 yleistä auton korjaushuijausta, jotka sinun pitäisi oppia välttämään

Previous article

5 terveyssovellusta, jotka voivat hyödyttää sinua suuresti, jos haluat nauttia elämästä

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Matkustaa