5 taskuystävällistä iPhone-sovellusta taloutesi seurantaan

On olemassa lukuisia merkkejä siitä, että maailmanlaajuinen taantuma on ohi, mutta silti monet ihmiset tuntevat puristuksen ja eivät ole valmiita pitämään itseään kaukana taloudellisista ongelmista. Kysymme vain yhden kysymyksen: Ansaitsetko tarpeeksi rahaa kattamaan kaikki kuukausittaiset kulut? Onko sinulla selkeä tie mihin rahasi menevät kuukausittain?
Useimmat teistä vastaavat, että olette jo pohtineet maagista ajatusta käyttää älypuhelinsovellusta sellaisten taloudelliseen tilanteeseen liittyvien asioiden käsittelyyn. Miksi et voisi hyödyntää tällaista sovellusta, kun se voi auttaa sinua olemaan aina pelisi tasalla seuraamalla tarkasti, mitä omalla pihallasi tapahtuu rahan, kulujen ja tulojen suhteen? Katsotaanpa, mitkä saattavat olla viisi suosituinta iPhone -sovellusta, joilla voit seurata taloutta näinä päivinä.
BillGuard: Paras seurantasovellus
Yksi parhaista sovelluksista, joita tällä hetkellä käytetään talouden seurantaan, on BillGuard. Sen avulla käyttäjät voivat seurata kaikkia luottokorttejaan ja seurata koko toimintaa luottokorteillaan kerralla. Siinä on Passbook -tuki, jonka avulla käyttäjät voivat tarkistaa tiliensä tilannetta yhdellä silmäyksellä.
BillGuard on sovellustyyppi, joka on aina ajan tasalla tehokkaiden lähdetietojensa vuoksi. Se tarjoaa sinulle varmuuden siitä, että selkeät tapahtumasi ovat turvallisia koko ajan, ja ilmoittaa myös niistä, joita et ole valtuuttanut, jotta voit tarkistaa ne ennen kuin niiden annetaan tapahtua.
MyFico: Paras valvontapalvelu
MyFico edustaa toista suosituinta sovellusta, jolla seurataan käyttäjien nykyisin käyttämää taloutta. Se on luottotarkkailupalvelu, jonka avulla voit aina olla ajan tasalla luottotietojesi tilanteesta. Siinä on automaattiset ilmoitukset aina, kun muutoksia tapahtuu. Tämän sovelluksen hyödyntäminen on paras asia, jonka olet tehnyt, koska se pitää sinut pisteesi päällä koko ajan.
BUDGT: Paras budjetointisovellus
Jos olet kiinnostunut löytämään oikean tavan rahoittaa rahaa, esittelemme sinulle täydellisen sovelluksen tähän työhön: BUDGT. Se on kaikkein kivuton budjetointisovellus, jota on koskaan käytetty. Se on erittäin helppo käsitellä ja siinä on mukava käyttöliittymä.
Tarkista: Paras sovellus laskujen hallintaan
Talousseurannan parhaiden sovellusten luettelon neljäs on sekki. Tämä sovellus käsittelee vakavaa laskujen hallintaa ja varmistaa, että käyttäjät eivät koskaan unohda maksaa mitään kuukausittain. Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat olla aina pelin päällä pääsemällä selkeään raporttiin siitä, mitä on maksettu ja joka on vielä maksettava kunkin kuukauden loppuun mennessä.

Splitwise: Paras sovellus laskujen jakamiseen
Jos saatat joutua tilanteeseen, jossa haluat jakaa laskun, sinun pitäisi tietää, että tämä voidaan tehdä helposti käyttämällä vain Splitwise -sovellusta, joka on erittäin moderni ja joka on luotu helpottamaan elämääsi. Se on myös oikea sovellus sinulle, jos haluat seurata taloutta ja lainoja.
Nämä 5 iPhone -sovellusta, joilla voit seurata talouttasi, antavat sinun olla aina tietoinen kaikesta, mitä sinun on tiedettävä tulojen ja kulujen suhteen, jotka ovat sinulle erittäin tärkeitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *