5 terveyssovellusta, jotka voivat hyödyttää sinua suuresti, jos haluat nauttia elämästä

Helpoin tapa nauttia elämästä on tehdä kaikkensa pysyäkseen terveenä, koska kun olet terve, mikään muu ei näytä merkitsevän niin paljon. Jos haluat poistaa kaikki terveysongelmat, joita saatat kärsiä, tässä on muutamia terveyssovelluksia, jotka voivat hyödyttää sinua suuresti.

Terveys Napauta

Joskus tarvitset neuvoja lääketieteellisestä ongelmasta, ja jos luulet olevasi vakavassa vaarassa, ei ehkä ole järkeä varata ja odottaa tapaamista lääkärin kanssa. Nyt voit vain avata Health Tap -sovelluksen ja sinulla on pääsy yli 62 000 lääkäriin, jotka yrittävät parhaansa ratkaista ongelmasi. Voit jopa istua alas ja neuvotella jonkun kanssa ilman tarvetta lähteä kotoa.

Vihreä keittiö

Helpoin tapa pysyä terveenä on muuttaa suuhun menevää ruokaa, mutta jos olet tottunut kokkaamaan roskaa niin kauan, sen vaihtaminen ei ole helppoa. Green Kitchen poistaa kaikki epäilyt, joita sinulla on päässäsi, koska sinun tarvitsee vain noudattaa sovelluksen sisältämiä reseptejä ja tiedät, että syöt oikeita asioita. Se keskittyy kasvisruokaresepteihin, ja valittavana on satoja herkullisia reseptejä, joten et koskaan kyllästy syömään samaa joka päivä.

Rentoudu ja lepää opastettuja meditaatioita

On helppoa hallita kehoosi menevää ruokaa, mutta terveenä pysyminen edellyttää myös sitä, että elämässäsi on mahdollisimman vähän stressiä. Tiedän, että on vaikeaa, kun sinun on työskenneltävä tauotta ja huolehdittava perheestäsi, mutta Rentoudu ja lepää opastetut meditaatiot -sovellus antaa sinun irtautua maailmasta hetkeksi ja antaa mielen rauhoittua. Sinun ei tarvitse tehdä paljon, koska sinut johdatetaan läpi kaiken, eikä kestä kauaa, ennen kuin näet positiivisen vaikutuksen elämääsi.

Pzizz Sleep

Aamulla herääminen muutaman tunnin unen jälkeen voi vaikuttaa negatiivisesti elämääsi, jos se tapahtuu jatkuvasti. Jos haluat pysyä todella terveenä, sinun on varmistettava, että nukut riittävästi joka yö, ja Pzizz auttaa sinua tekemään sen. Sovellus toistaa herkkiä ääniraitoja, joita voit kuunnella yrittäessäsi sammuttaa valoja ja hetken kuluttua nukahdat yhtäkkiä sen sijaan, että rullaisit sängyssäsi tuntikausia.

MyQuit -valmentaja

Jotkut ihmiset, jotka ovat polttaneet koko elämänsä, eivät pysty luovuttamaan yksin. Tarvitset apua ja MyQuit Coach -sovellus voi auttaa sinua matkallasi. Se voi jopa auttaa sinua poistamaan rikkaruohotottumuksesi, vaikka tämä ei koske ketään lääketieteellistä marihuanaa käyttäviä. Kun olet lopulta lopettanut, keuhkosi alkavat hitaasti korjata itseään ja sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet elää kypsään vanhuuteen sen sijaan, että syöpä ampui sinut parhaimmillasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *