Kuinka valita jännittävä Machu Picchu -kierros lomallesi

Kun suunnittelet matkaa Machu Picchuun, sinulla on monia vaihtoehtoja, joista valita, ja tämä voi tuntua pelottavalta tehtävältä. Voit kuitenkin nauttia ikimuistoisesta seikkailusta valitsemalla oikean kiertueen. Kerran elämässä kokemus on sellainen, että monet matkustajat tekevät toistuvia vierailuja kohteeseen. Parhaan kiertueen varaaminen vaikuttaa kaikkeen ja määrittää, saatko vastinetta rahoillesi. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit punnita käytettävissä olevia vaihtoehtoja.
Päätä, milloin matkustaa
Ensimmäinen asia, jonka sinun tarvitsee tehdä, on päättää, milloin haluat matkustaa Machu Picchuun. Machu Picchun ja Cuscon matkailukauden huippukausi kestää toukokuusta syyskuuhun. Kesä-, heinä- ja elokuu ovat yleensä erittäin kiireisiä, ja tämä kannattaa pitää mielessä matkaa suunniteltaessa. Tämä ajanjakso on aikaa, jolloin taivas on kirkas ja kaunis ja alueella on keskimäärin vähiten sateita päivässä. Sinun on päätettävä, haluatko matkustaa turistien ruuhka -aikana vai silloin, kun on sateen ja pilvien vaara, mutta vähemmän turisteja.
Harkitse vaihtoehtojasi
Mieti kiertomatkavaihtoehtojasi, jotta voit päättää tarkalleen, mitä haluat. Machu Picchu -kierrosvaihtoehtoja on useita, ja sinun on mietittävä aikataulusi ja matkatyyliisi sopiva kiertue. Mieti mistä aloittaa kiertue, haluatko lyhyen vai pidennetyn kiertueen ja päättää, haluatko matkustaa budjetilla vai ylellisyydellä. Voit valita all-inclusive-kiertueen, joka sisältää kaiken lentokentältä noutamisesta aterioihin ja majoitukseen.
Valitsemalla matkanjärjestäjän
Sinun on löydettävä matkanjärjestäjä, joka palvelee tarpeitasi. Valitsetpa sitten kansainvälisen toimiston tai perulaisen matkatoimiston, sinun on varmistettava, että saat parhaan tarjottavan reitin. Muista, että yrityksen koko ei määritä palvelun laatua. Vertaa vaihtoehtoja ja varmista, että saat suosituksia parhaista kiertueista. Lue riippumattomia arvosteluja, käy matkafoorumeilla ja etsi hyviä opaskirjoja, joiden avulla voit tehdä parhaan päätöksen, kun suunnittelet Machu Picchu -kierrosta.
Ota selvää, mitä kiertue sisältää
Kun valitset kiertueen, selvitä, mitä kukin vaihtoehto sisältää. Tämä auttaa sinua tietämään, mitä odottaa, kun saavut määränpäähän. Tarkista kaikki hienot yksityiskohdat ja ymmärrä, mitä saat rahoillesi. Selvitä saatavilla olevat retket, kiertueryhmän ihmisten määrä, saatko englanninkielisiä oppaita, aterioiden saatavuuden ja muita kiertomatkoja. Sinun täytyy selvittää bussi- tai junaliput Machu Picchuun ja päättää, sisältyykö sisäänpääsymaksu hintaan.
Varmista, että varaat kiertueesi etukäteen ja soita toimistolle saadaksesi kaikki tärkeät tiedot. Saamasi asiakaspalvelu voi auttaa sinua määrittämään, mitä voit odottaa kiertueelta, ja muista verrata hintoja, jotta saat parhaan vastineen rahalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *