Valitsetko Etelämantereesi tulevalle lomallesi?

Kun päätät vierailla Etelämantereella, sinun on tiedettävä, että siellä on paljon tekemistä. Tämä on yksi paikka, jossa voit nähdä asioita, joita et löydä mistään muualta maailmasta. Näet joitain suurimmista jäävuorista ja voit viettää aikaa pingviinien kanssa. Voit nauttia Etelämantereen retkistä, joihin kuuluu melonta ja telttailu.
Ymmärtää väärät käsitykset Etelämantereesta, kun suunnittelet matkaa, ja yksi asia, joka sinun on ymmärrettävä, on, että sinun ei tarvitse käyttää omaisuutta vieraillaksesi määränpäässä. On totta, että Etelämantereelle on kalliita risteilyretkiä, mutta tosiasia on, että voit matkustaa alueelle kuluttamatta liikaa. Matkakohteiden tunteminen auttaa suunnittelussa.
Pääsy pingviinien lähelle
Etelämanner on paikka olla, kun haluat päästä lähelle pingviinejä. Nämä kauniit olennot ovat ylivoimaisesti suosituin nähtävyys Etelämantereella. Voit kävellä satojen pingviinien kesken ja jopa leikkiä heidän kanssaan. Paradise Bay on paikka olla, kun haluat hengailla pingviinien kanssa ja voit nauttia kauniista näkymistä taustalla olevista lumipeitteisistä vuorista. Paradise Bay sijaitsee Etelämantereen länsipuolella, ja jäävuoret ja seisovat vedet tekevät tästä näkymästä henkeäsalpaavan.
Käy Port Lockery Museumissa
Saat lisätietoja Etelämantereesta käymällä Port Lockeryssä. Lähetä ystävillesi postikortti Etelämantereelta ja osta matkamuistoja. Tierra Del Fuegon kansallispuistossa Ushuaiassa sijaitseva Port Lockery -museo oli alun perin brittiläinen tukikohta, mutta se on nyt muutettu postitoimistoksi. Tämä pieni rakenne on kuitenkin tärkeä matkailukohde. Monet ihmiset nauttivat ajatuksesta lähettää itselleen postia, johon on leimattu Etelämantereen leima- vaikka saapuminen kestää usein kuukausia!
Nauti helikopteriajelusta
Yksi parhaista tavoista nauttia Etelämantereen näkymistä on varata helikopterimatka. Voit nauttia henkeäsalpaavasta ilmakuvasta upealle Etelämantereen maisemalle. Voit matkustaa saaren ympäri helikopterilla, lentää albatrosseilla ja jopa nähdä keisaripingviinipesäkkeitä. Tämä on myös paras tapa päästä etelänavalle. Voit katsella Lemaire -kanavan luonnollista kauneutta, mikä vaikuttaa elämääsi ikuisesti.
Käy Observation Hillissä
Älä missaa vierailua Observation Hillillä. Tässä sijaitsee McMurdon asema. Helppo vaellus, jonka pitäisi kestää 30–40 minuuttia, antaa sinun nauttia upeista näkymistä ylhäältä. Jos etsit täydellistä harkintapaikkaa, näkymät Erebus -vuorelle ja kauniille tarjoavat täydellisen mahdollisuuden.
Voit nauttia pulahduksesta kuumiin lähteisiin, kun vierailet Deception Islandilla. Jos olet haaveillut uimisesta Etelämantereen vesillä, tämä on loistava tapa tehdä se jäätymättä kuoliaaksi! Lämmin tuliperäinen maaperä Etelä -Shetlannin varrella sekä lämmin maanalainen vesi tarjoavat upean kokemuksen. Suunnittele matkasi Etelämantereelle jo tänään niin monen ainutlaatuisen tehtävän kanssa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *